Grote veranderingen

Door: Vishandel de Meerpaal op: 23 november 2022


Geachte klant,
We vallen maar meteen met de deur in huis: met ingang van 21 november gaat er voor ons als bedrijf en voor u als klant van onze winkel een hoop veranderen. Mogelijk had u geruchten gehoord over het sluiten van onze winkel. Dat is op termijn wel onze insteek, maar vooralsnog hopen we donderdag en vrijdag open te blijven.Redenen
1.) We hopen met een tweede verkoopwagen te gaan rijden.


2.) De energienota die ook bij ons aanzienlijk omhoog is gegaan.


3.) We hebben nu de mogelijkheid een route extra te gaan rijden


4.) We hebben niet genoeg personeel om ook de winkel open te houden op de andere dagen
Nieuwe route


Dit alles heeft ons doen besluiten om de winkel op dinsdag, woensdag en zaterdag te sluiten. Maar er is ook goed nieuws: iedere woensdagmiddag (vanaf 23 november) hopen we op de markt in Steenbergen te staan en vrijdagmorgen staan wij natuurlijk ook iedere week op het Floraplein bij de Jumbo. In eerste instantie staan wij met een gehuurde wagen van Schot-Van Dijke, eind december hopen we met onze eigen wagen te komen.
Voor onze klanten in Wouw e.o. hebben we ook goed nieuws: iedere woensdagmorgen vanaf 23 november staan wij op de ochtendmarkt in Wouw! En iedere zaterdag in Fijnaart.
We wilen onze klanten uit Steenbergen e.o. hartelijk danken voor het jarenlange vertrouwen en hopen u natuurlijk nog gewoon te zien op de dagen dat we vooralsnog wel geopend zijn of bij één van onze verkoopwagens.
Met vriendelijke groet,
Han, Wil en Marc Schot


Grote veranderingen